Cacao ceremonie

 

Cacao ceremonie Utrecht

 

Wat doen we tijdens een cacao ceremonie?

Ik doe de cacao ceremonies altijd tijdens een vrouwencirkel waar veel aandacht is voor kleine, bezielde sjamanistische rituelen. Tijdens een cirkel met cacao beginnen we vaak met een meditatie om echt te landen en bij onszelf aan te komen. We delen wat ons bezighoudt en zetten een persoonlijke intentie voor de avond. Tijdens het uitdelen van de cacao verbind de groep zich met de spirit van cacao en begeleid ik jullie door middel van meditatie en dans dieper in jezelf.

Wat brengt een cacao ceremonie je?
  • Een cacao ceremonie verbindt je met je intu├»tie en opent je hart.
  • Dit helende en positieve ritueel brengt je in contact met je onderbewustzijn en innerlijke kracht en wijsheid.
  • De ceremonie werkt meditatief en brengt rust in je hoofd, hart en lichaam.
  • De cacao boost je creativiteit en laat deze scheppende energie meer door je heen stromen.

 

Meld je aan door een kaartje te kopen via Hipsy.

 

Wat is een cacao ceremonie?

Cacao is een plantmedicijn uit Peru dat ons helpt om een liefdevolle reis vanuit het hoofd naar het lichaam, je baarmoeder en je hart te maken. Naast dat rauwe, onbewerkte cacao een superfood is (bomvol antioxidanten, magnesium en ijzer), is het spiritueel gezien een echte hartopener. Als je ceremonieel cacao drinkt is dat met de intentie om je hart te openen om zo dichterbij jezelf en jouw wijsheid te komen.

Cacao bevordert de creativiteit, brengt innerlijke rust en verwarmt. De spirit van cacao brengt je precies bij dat wat nu aandacht vraagt in jou. Daarom is een cacaoceremonie goed om te doen als je behoefte voelt om diep in te checken bij jezelf en misschien wel een antwoord te vinden op een vraag waar je al een tijdje mee loopt.

 

Vrouwencirkel cacao ceremonie Utrecht