Over Linda

Jaren terug begon er iets bij mij te kriebelen, ik mistte iets, maar wist eigenlijk niet goed wat. Ik had leuke vriendinnen, een goede band met mijn familie, een mooie liefdesrelatie, een goedlopende praktijk. Na wat soulsearching kon ik de vinger op de zere plek leggen; ik mistte spirituele diepgang en een soort routekaart naar de oude wijsheid die ik in mij voelde, maar nog niet goed tot uiting wist te brengen.

Ik begon te lezen over schaduw- en lichtwerk, wombwisdom, sjamanistische rituelen en dingen daarvan te integreren in mijn leven. Dat was fijn, maar het voelde ook allemaal nog wat eenzaam en ‘nietsig’ en ik ging op zoek naar gelijkgestemden. Via via kwam ik bij vrouwencirkels terecht, ik had er nog nooit van gehoord, maar het klonk zo magisch mooi.

Ik bezocht verschillende websites, maar het duurde nog een hele tijd voordat ik mezelf ook durfde aan te melden voor een vrouwencirkel. Onzekerheid hield me tegen; zou dit wel iets voor mij zijn? Zou ik hier wel genoeg ‘kennis en wijsheid’ voor hebben? Zou ik wel in deze groep passen?

Cacao ceremonie Utrecht vrouwencirkel

 

Linda Hauer

Ik hoor deze twijfels nu ook nog vaak van vrouwen die zich na lang wikken en wegen aanmelden voor een vrouwencirkel. Nergens voor nodig! Want tijdens de cirkels gaat het helemaal niet wat jij komt brengen of hoe je eruit ziet of wat je zegt of doet. Je mag er gewoon ZIJN. En je hoeft helemaal NIKS. Ik vond dat een verademing.

Vanaf de allereerste vrouwencirkel die ik bezocht voelde ik dat dit was waar voor mij de dingen samenkomen; dit is de plek waar ik mij ten diepste kan verbinden met mijn binnenwereld en innerlijk weten. Dit is de plek waar ik gelijksgestemden vind. Dit is de plek waar ik me gedragen, gevoed en geïnspireerd voel en waar mijn ziel wilt zijn.

Ik vind het heel mooi en bijzonder om nu zelf cirkels te mogen ‘hoeden’.
Voel je welkom om eens aan te sluiten.

PS: Wil je meer over mij weten? Check dan even deze pagina waar ik mezelf wat uitgebreider voorstel op de website van mijn praktijk – ik werk namelijk als Consulent Seksuele Gezondheid NVVS & Relatie- en Systeemcoach!